Szef Kuchni Magazyn Branży Gastronomicznej

TYTUŁ: Szef Kuchni Magazyn Branży Gastronomicznej

CZĘSTOTLIWOŚĆ: miesięcznik
TYP: Bezpłatny
ZASIĘG: Ogólnopolski
OPIS TYTUŁU: Specjalistyczny, ogólnopolski magazyn dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (HoReCa). Tytuł pełni funkcję poradniczo-edukacyjną, ale także zawiera interesujące wywiady, felietony i opisy wydarzeń gastronomicznych. Za wysoki poziom merytoryczny magazynu „Szef Kuchni” odpowiadają specjaliści branży HoReCa, przedstawiciele wyższych uczelni, szkół gastronomicznych, instytutów badawczych oraz wybitne i inspirujące osobowości świata gastronomicznego.
Średnia objętość 60 str.
Podstawowa cena egzemplarzowa -
Wymiary

297 mm wysokości

210 mm szerokości
Rodzaj papieru -
Cennik reklam Link do cennika

KONTAKT

BM Media – Wydawnictwo Branżowe Beata Kaźmierczak
ul. Plac Andersa 7
61-894 Poznań
www.szef-kuchni.com.pl
ROZPOWSZECHNIONE EGZEMPLARZE ROCZNIE
Szef Kuchni Magazyn Branży Gastronomicznej
Średnia
Egzemplarze rozpowszechnione bezpłatnie ogółem 9 674
Więcej informacji znajduje się na stronie:

Źródło: Polskie Badania Czytelnictwa: Audyt PBC oraz Badanie PBC „Zaangażowanie w reklamę”. Licencja – wyniki badania mogą być wykorzystywane bez ograniczeń czasowych i bez dodatkowych opłat, pod warunkiem wskazania w każdym przypadku ich źródła. Licencja nie obejmuje prawa modyfikowania wyników (w szczególności tworzenia z nich nowych wskaźników i elementów nowych wyników), ani wykorzystywania ich jako przedmiotu transakcji handlowej, za wyjątkiem płatnego rozpowszechniania artykułów prasowych internetowych, audycji radiowych i programów telewizyjnych.