Poradnik Restauratora

TYTUŁ: Poradnik Restauratora

CZĘSTOTLIWOŚĆ: miesięcznik
TYP: Bezpłatny
ZASIĘG: Ogólnopolski
OPIS TYTUŁU: "Poradnik Restauratora" jest pismem, które od momentu powstania przeszło drogę dynamicznego rozwoju. Wydawany jest nieprzerwanie od 1999 roku, a poprzedzony był numerem "sygnalnym". "Poradnik Restauratora" to specjalistyczny magazyn o profilu poradniczo - informacyjnym. Dostarczany jest bezpośrednio do rąk specjalistów w branży gastronomicznej. "Poradnik Restauratora" jest zdecydowanym liderem wskaźników dotarcia, znajomości i czytelnictwa prasy branżowej skierowanej do przedsiębiorców sektora HoReCa – wg. Millward Brown czerwiec 2015.
Średnia objętość 52 str.
Podstawowa cena egzemplarzowa -
Wymiary

-

-
Rodzaj papieru -
Cennik reklam Link do cennika

KONTAKT

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" Spółka Jawna
ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
www. generalczyk.pl
ROZPOWSZECHNIONE EGZEMPLARZE ROCZNIE
Poradnik Restauratora
Średnia
Egzemplarze rozpowszechnione bezpłatnie ogółem 9 314
INFORMACJE WYDAWCY
EVENTY

WIOSENNE OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE CZOŁOWYCH POSTACI ŚWIATA FMCG i HoReCa

DODATKOWE AKTYWNOŚCI

Hermesy Poradnika Restauratora

Więcej informacji znajduje się na stronie:

Źródło: Polskie Badania Czytelnictwa: Audyt PBC oraz Badanie PBC „Zaangażowanie w reklamę”. Licencja – wyniki badania mogą być wykorzystywane bez ograniczeń czasowych i bez dodatkowych opłat, pod warunkiem wskazania w każdym przypadku ich źródła. Licencja nie obejmuje prawa modyfikowania wyników (w szczególności tworzenia z nich nowych wskaźników i elementów nowych wyników), ani wykorzystywania ich jako przedmiotu transakcji handlowej, za wyjątkiem płatnego rozpowszechniania artykułów prasowych internetowych, audycji radiowych i programów telewizyjnych.